Missie & Visie

Missie
Maatwerk staat centraal binnen Care-Point. Doordat Care-point een kleine organisatie is maakt dit het persoonlijk en laagdrempelig.

Onze vakbekwame professionals bieden ambulante begeleiding aan mensen met psychiatrische problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. We gaan altijd uit van iemands kracht en niet van zijn of haar tekortkomingen. Het stimuleren van de zelfstandigheid en behouden en/of aanleren van vaardigheden vinden we belangrijk. De cliĆ«ntĀ houdt zelf de regie, samen wordt gezocht naar oplossingen die passend zijn bij de situatie. Hierin is een open communicatie en betrouwbaarheid belangrijk!

Care-Point is ervan overtuigt dat een juiste balans noodzakelijk is om goed in je vel te zitten en stimuleert een zinvolle vrije tijd invulling. Sport en spel heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest.

Kenmerkend aan de werkwijze binnen Care-Point:

  • Een respectvolle en persoonlijke benadering;
  • De vraag van de cliĆ«nt staat centraal;
  • Betrouwbaarheid en een open communicatie zijn erg belangrijk;
  • We werken oplossing- en systeemgericht.


Visie
Care-Point is een jonge, dynamische organisatie van goed opgeleide professionals, welke veel waarde hechten aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Middels ons kwaliteitssysteem en keurmerk wordt de continuĆÆteit van het verbeterproces gewaarborgd.

We vinden het belangrijk dat de juiste begeleider(s) aan de cliĆ«ntĀ gekoppeld wordt, waardoor er op een passend tempo en met de juiste expertise bereikt kan worden wat er binnen de mogelijkheden ligt.Ā